Trouwen/aanzoek – info@rederijgypsyballad.com – app of bel 06/46912051

27 maart, 2017, 20:13
Sunny
Sunny
15°C
wind speed: 1 bft SSE
 

Wie zijn wij?

Wij, Rederij Gypsy Ballad, zijn klein van organisatie. Daardoor kunnen wij persoonlijk en flexibel werken.
Géén bla bla, en allerlei extra's (kosten), maar duidelijk en simpel.
Voor degene die dat willen is een 'op maat' arrangement uiteraard ook mogelijk.

Wij beschikken over 2 schepen.

Rose, een bijna 100 jaar oude salonboot, met als vaargebied de Amsterdamse grachten. Rose heeft ruimte voor maximaal 12 passagiers aan boord. Beschikt over een toilet, koelkast en professionele verwarming. Dit heeft als bijkomend voordeel dat een rondvaart altijd een knus en intiem karakter heeft.

Oannes, een luxe lemsteraak, met als vaargebied Het Ij, Ijsselmeer en de Waddenzee. Het schip biedt royaal ruimte aan 6 passagiers, en herbergt alle wenselijke luxe aan boord.

Zo wordt het voor u een dag om niet snel te vergeten !

Trouwen of Aanzoek.

 

Origineel om je huwelijksdag in te kleuren met een romantische rondvaart door de (verlichte) grachten in het Centrum van Amsterdam.

Of doe je een aanzoek aan je toekomstige partner ?

Onze salonboot Rose leent zich er goed voor ! Zodra je aan boord stapt, wordt je overvallen door de intieme sfeer van het authentieke interieur. Precies passend bij jou / jullie moment. Muziekje op de achtergrond waar jullie speciale herinneringen aankoestern …. je voelt je direct op je gemak. Lekker glaasje champagne in je hand, goed gezelschap, en een prachtig decor.

Zo maak jij je mooiste dag uit je leven onvergetelijk !!

Heb je speciale wensen, bepaalde vragen en/of ideeën ……. Aarzel niet maar laat het ons weten. Wij werken op een persoonlijke manier, efficiënt en zijn door onze kleinschaligheid, zeer flexibel !

 

Mail info@rederijgypsyballad.com, bel of app 06/46912051