Vaart u mee ?

Slider height and/or width are not valid or smaller than 50px

Rondje Stavoren

2 juni, 2020, 18:08
Partly sunny
Partly sunny
23°C
wind speed: 2 bft NNW
 

Rondje Stavoren

 

Uw lemsteraak wacht op u in de Workumer Jachthaven, de ‘place to be’ voor deze schitterende traditionele Hollandse schepen. De kapitein verwelkomt u aan boord met koffie, thee en lekkernijen. Ondertussen bekijkt u het schip van binnen en buiten. Voorzien van alle luxe en comfort.

De tocht start meteen in Workum, één van de Friese Elfsteden. Al varende vertelt de gids over de historie die deze stad rijk is. Links en rechts treft u bijzondere monumentale panden aan. Kleine haventjes wisselen zich af, zelfs in het centrum. Het smalle water kronkelt door Workum, en onder kleine bruggetjes door, vindt het zich een weg tot aan de sluis waar zich ook Werf De Hoop (1653) bevindt.

Hier stapt u uit voor een korte rondleiding en bent u getuige hoe men houten schepen restaureert. Terug aan boord en na het passeren van de sluis, maakt u gezamenlijk de lemsteraak zeilklaar. Vlak voor u doemt het Ijsselmeer op. Aktief meezeilend, ondertussen genietend van maaltijd vervangende hapjes en een heerlijke borrel. Terwijl de gids u verteld over het Ijsselmeer.

Na enige rakken te hebben gezeild, laten wij het Ijsselmeer achter ons, en arriveert u bij de sluis van Stavoren. Wij passeren het Johan Frisokanaal en aan het einde van de middag meren wij af bij de Galamadammen waar het diner voor u gereserveerd is.

Na het diner wordt u per luxe shuttle teruggereden naar de Workumer Jachthaven.

Samengevat: Rondje Stavoren

Op de lemsteraak is er plaats voor 6 gasten. Wij verzorgen het hele event voor u. Deze omschrijving vormt een basis. In overleg met u, kunnen wij maatwerk leveren.

Dit arrangement kunnen wij u aanbieden voor 1.750 € excl. Btw, en onderstaande posten :

  • Organisatiekosten
  • Haven – en sluisgelden
  • Gebruik van professionele reddingsvesten
  • Lemsteraak met schipper en hostess
  • Catering aan boord (excl. eventueel diner bij de Galamadammen)

Indien u belangstelling heeft, maken wij graag een passende offerte voor u.

Aantal personen :

* maximaal 6 (bij méér – tot 12 personen totaal – wordt er een 2e Lemsteraak ingezet tegen een meerprijs van 1.750€ ex. Btw)

Bel voor meer informatie 06 / 469 12 051 of mail naar : info@rederijgypsyballad.com