Luxe lemsteraak huren ? info@rederijgypsyballad.com – app of bel 06 4691 2051

27 maart, 2017, 20:15
Sunny
Sunny
15°C
wind speed: 1 bft SSE
 

Wie zijn wij?

Wij, Rederij Gypsy Ballad, zijn klein van organisatie. Daardoor kunnen wij persoonlijk en flexibel werken.
Géén bla bla, en allerlei extra's (kosten), maar duidelijk en simpel.
Voor degene die dat willen is een 'op maat' arrangement uiteraard ook mogelijk.

Wij beschikken over 2 schepen.

Rose, een bijna 100 jaar oude salonboot, met als vaargebied de Amsterdamse grachten. Rose heeft ruimte voor maximaal 12 passagiers aan boord. Beschikt over een toilet, koelkast en professionele verwarming. Dit heeft als bijkomend voordeel dat een rondvaart altijd een knus en intiem karakter heeft.

Oannes, een luxe lemsteraak, met als vaargebied Het Ij, Ijsselmeer en de Waddenzee. Het schip biedt royaal ruimte aan 6 passagiers, en herbergt alle wenselijke luxe aan boord.

Zo wordt het voor u een dag om niet snel te vergeten !

Luxe Privé Lemsteraak Huren :

 

Dat kan ook bij ons, eventueel in combinatie met onze ‘private historic salonboat’. Bijvoorbeeld eerst een rondvaart door de Amsterdamse grachten, met of zonder Stadsgids. Uiteraard voorzien van de nodige drankjes en spijzen. Vervolgens meren wij af aan de lemsteraak, welke voor die dag ligt afgemeerd aan Het IJ.

Met de lemsteraak vertrekt u via de Oranjesluizen richting Ijsselmeer. En doet u bijvoorbeeld een bezoek aan Pampus, Muiden of Volendam. Om daarna vervolgens (actief) weer richting Amsterdam te varen.

Zodoende bent u een hele dag onderweg, maar wel een onvergetelijke dag onderweg !!! U heeft veel gezien, veel gehoord, lekker gegeten en uitgerust keert u terug. 

Deze exclusieve privé tours zijn te boeken in de periode van 1 april – 1 oktober 2017.

Lees voor méér info onze Lemsteraak arrangementen, bel 06 / 469 12 051 of mail naar info@rederijgypsyballad.com