Grachten Amsterdam + Volendam info@rederijgypsyballad.com – app of bel 06 4691 2051

27 maart, 2017, 20:14
Sunny
Sunny
15°C
wind speed: 1 bft SSE
 

Wie zijn wij?

Wij, Rederij Gypsy Ballad, zijn klein van organisatie. Daardoor kunnen wij persoonlijk en flexibel werken.
Géén bla bla, en allerlei extra's (kosten), maar duidelijk en simpel.
Voor degene die dat willen is een 'op maat' arrangement uiteraard ook mogelijk.

Wij beschikken over 2 schepen.

Rose, een bijna 100 jaar oude salonboot, met als vaargebied de Amsterdamse grachten. Rose heeft ruimte voor maximaal 12 passagiers aan boord. Beschikt over een toilet, koelkast en professionele verwarming. Dit heeft als bijkomend voordeel dat een rondvaart altijd een knus en intiem karakter heeft.

Oannes, een luxe lemsteraak, met als vaargebied Het Ij, Ijsselmeer en de Waddenzee. Het schip biedt royaal ruimte aan 6 passagiers, en herbergt alle wenselijke luxe aan boord.

Zo wordt het voor u een dag om niet snel te vergeten !

Grachten Amsterdam + bezoek aan Volendam

 

Deze exclusieve privé dagtour voor maximaal 6 personen is dé perfecte manier om op 1 dag veel informatie te krijgen over enerzijds Amsterdam (de geschiedenis van Amsterdam), en anderzijds het landschap van de ‘Lage Landen’ en meer bepaald het pittoreske vissersdorpje Volendam.

Daarnaast is deze privé tour een mix van het leven in een drukke Stad en genieten van de rust op het water. In een klein gezelschap, gewoon met z’n tweeën, of van maximaal 6 personen ! De dag start in de ochtend. U wordt opgehaald in het Centrum van Amsterdam, door een historische privé salonboot, ROSE genaamd. Aan boord wordt u verwelkomt door de kapitein en de Amsterdamse stadsgids. Terwijl u uw aperitief in de hand heeft, verteld hij alle ins- en outs van Amsterdam. Historie, verhalen, anekdotes, gebeurtenissen …….. ondertussen vaart u voorbij aan oa Anne Frank’s huis, de Westerkerk, de Prinsengracht, Herengracht, Brouwersgracht, Centraal Station, het Scheepsmuseum, de Magere Brug, de Amstel, Hermitage …… de dansende huisjes…. Een grachtenvaart boordevol informatie welke ‘eindigt’ aan Het IJ. Daar stapt u over op één van de mooiste Lemsteraken van Nederland. Lemsteraken zijn de trots van Nederland. Niet voor niets vaart ook Prinses Beatrix een Lemsteraak. Via de Oranjesluizen verlaat u Het IJ en komt u op het IJSSELMEER aan. Vervolgens zetten wij koers naar het pittoreske vissersdorpje Volendam. Terwijl u vaart vertelt uw tourguide u over het ontstaan van de polders, het droogleggen van land, de funktie van dijken, de houten huisjes op palen, en kunt u genieten van het typische Hollandse landschap met haar windmolens.

De haven van Volendam binnenvarend merkt u de tradionele vissersboten op, de kleine houten huisjes, en op de kade ziet u de tradionele Volendamse outfit met houten klompen. Uw 45 minuten durende uitstap in dit vissersdorpje geeft u de mogelijkheid om een lokale kaasfabriek te bezoeken.

Aan het eind van de dag, nadat u ongetwijfeld veel mooie foto’s getrokken heeft, eindigt uw exclusieve privé tocht weer waar de dag in de ochtend startte.

Dagschema :

09.00 – 10.30u : grachten vaart in historische privé salonboot ROSE

10.30 – 11.00u : welkomsdrink aan boord van de Lemsteraak

11.00u : ‘trossen los’, op het pittoreske vissersdorp Volendam

13.00u : lunch

14.00u – 14.45u : bezoek kaasfabriek

15.00u : vertrek van Volendam, zeilend naar Amsterdam

17.30u : aankomst Het IJ

Prijs :

* 2.850€ excl Btw, incl. aperitief, welkomsdrink, lunch, bemanning en Stadsgids

Aantal personen :

* maximaal 6 (bij méér – tot 12 personen totaal – wordt er een 2e Lemsteraak ingezet tegen een meerprijs van 2.500€ ex. Btw)

Deze exclusieve privé tour is te boeken in de periode van 1 april – 1 oktober 2017. Méér informatie en reserveringen bel 06 / 469 12 051 of mail info@rederijgypsyballad.com