Vaart u mee ?

Slider height and/or width are not valid or smaller than 50px

Grachten Amsterdam + Muiden

2 juni, 2020, 17:56
Partly sunny
Partly sunny
23°C
wind speed: 2 bft NNW
 

Grachten Amsterdam + bezoek aan Muiden

 

Dit is een ‘exclusive private tour’ voor maximaal 6 mensen. Dé perfecte manier om op 1 hele dag veel informatie te krijgen over enerzijds Amsterdam (de geschiedenis van Amsterdam), anderzijds het pittoreske dorpje Muiden.

Daarnaast is dit een mix van het leven in een drukke Stad en even genieten van de rust op het water. In een klein gezelschap, gewoon met z’n tweeën, of van maximaal 6 personen !

De dag start in de ochtend. U wordt opgehaald in het Centrum van Amsterdam, door een historische privé salonboot, ROSE genaamd. Aan boord wordt u verwelkomt door de kapitein en eventueel een Amsterdamse stadsgids. Terwijl u uw aperitief in de hand heeft, verteld hij alle ins- en outs van Amsterdam. Historie, verhalen, anekdotes, gebeurtenissen …….. ondertussen vaart u voorbij aan oa Anne Frank’s huis, de Westerkerk, de Prinsengracht, Herengracht, Brouwersgracht, Centraal Station, het Scheepsmuseum, de Magere Brug, de Amstel, de Hermitage …… de dansende huisjes…. Een grachtenvaart boordevol informatie welke ‘eindigt’ aan Het IJ. Daar stapt u over op één van de mooiste Lemsteraken van Nederland. Lemsteraken zijn de trots van Nederland. Niet voor niets vaart ook Prinses Beatrix een Lemsteraak. Via de Oranjesluizen verlaat u Het IJ en opent het wijdse IJSSELMEER zich voor u.

Vandaar gaat het richting het historische vestingsdorp Muiden. Fameus vanwege het best bewaarde Middeleeuwse kasteel van Nederland, het Muiderslot. Daar stoppen wij aan de ‘voordeur’ voor een rondleiding door het Kasteel en de haar tuinen en een korte wandeling door het dorp.

Dagschema :

09.00 – 10.30u : grachten vaart in historische privé salonboot ROSE

10.30 – 11.00u : welkomsdrink aan boord van de Lemsteraak

11.00u : ‘trossen los’, varen naar het historische vestingsdorp Muiden

12.00u : lunch op de lemsteraak

13.00u : aanmeren aan steiger van het Muiderslot

13.15u : rondleiding Muiderslot en dorpswandeling

14.30u : zeilend naar Amsterdam

17.30u : aankomst Het IJ

Prijs :

* 2.850€ excl Btw, incl. aperitief, welkomsdrink, lunch, bemanning en Stadsgids

Aantal personen :

* maximaal 6 (bij méér – tot 12 personen totaal – wordt er een 2e Lemsteraak ingezet tegen een meerprijs van 2.500€ ex. Btw)

Deze exclusieve privé tour is te boeken in de periode van 1 april – 1 oktober 2019. Méér informatie en reserveringen bel 06 / 469 12 051 of mail info@rederijgypsyballad.com