Boot huren in Amsterdam ? Vanaf 1 uur varen voor 175€ info@rederijgypsyballad.com

27 maart, 2017, 20:13
Sunny
Sunny
15°C
wind speed: 1 bft SSE
 

Boot huren in Amsterdam

 

Wat is er mooier dan varen in Amsterdam. Een cosmopolitische stad bekend in de hele wereld. Gastvrij voor de vele jaarlijkse toeristen welke aangetrokken worden door een groot scala van evenementen.

Immers er is altijd wel iets gaande in Amsterdam……

Ga eens kijken naar een voorstelling van het Nationaal Ballet, een show in Koninklijk Theater Carré, of bezoek één van de vele musea die Amsterdam rijk is.

Zo zijn daar het Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Stedelijk Museum en Anne Frank Museum. Om er slechts enkele te noemen.

Lekker shoppen kan natuurlijk ook. In de chique PC Hooftstraat, of knusse Negen Straatjes, dan wel de Utrechtsestraat.

Al deze lokaties zijn in het hart van de stad, allen omgeven door kleine café’s en restaurantjes, maar ook door de fameuze grachten.

Daardoor kunnen wij u met onze salonboot overal langs en heen varen zodat u in een kort tijdsbestek een goede indruk van Amsterdam krijgt.

Wij leiden u graag rond, liefst in kleine gezelschappen tot maximaal 12 personen.

Zoekt u een knusse boot, ademend naar de sfeer van een eeuw geleden, en wilt u dit delen met een beperkt aantal vrienden, organiseert u een vrijgezellenfeest en een rondvaart maakt daarvan deel uit, …… dan is onze salonboot Rose iets voor u.

Voor ideeën vorming kunt u onze arrangementen en tarieven checken, maar beter nog kunt u bij ons informeren naar de mogelijkheden. Dan maken wij voor u een voorstel op maat.