27 maart, 2017, 20:15
Sunny
Sunny
15°C
wind speed: 1 bft SSE
 

Wie zijn wij?

Wij, Rederij Gypsy Ballad, zijn klein van organisatie. Daardoor kunnen wij persoonlijk en flexibel werken.
Géén bla bla, en allerlei extra's (kosten), maar duidelijk en simpel.
Voor degene die dat willen is een 'op maat' arrangement uiteraard ook mogelijk.

Wij beschikken over 2 schepen.

Rose, een bijna 100 jaar oude salonboot, met als vaargebied de Amsterdamse grachten. Rose heeft ruimte voor maximaal 12 passagiers aan boord. Beschikt over een toilet, koelkast en professionele verwarming. Dit heeft als bijkomend voordeel dat een rondvaart altijd een knus en intiem karakter heeft.

Oannes, een luxe lemsteraak, met als vaargebied Het Ij, Ijsselmeer en de Waddenzee. Het schip biedt royaal ruimte aan 6 passagiers, en herbergt alle wenselijke luxe aan boord.

Zo wordt het voor u een dag om niet snel te vergeten !

Amsterdam Lightfestival 2015/2016

 

Van 28 november 2015 t/m 17 januari 2016 zet het Amsterdam Lightfestival de Amsterdamse binnenstad en grachten letterlijk weer in de schijnwerpers.

Allerlei lichtinstallaties, projecties en sculpturen van internationale kunstenaars worden langs en op de grachten geplaatst.

Het lichtfestival trekt zo’n 700.000 extra bezoekers naar Amsterdam. U kunt er ook bij zijn, en wel heel dichtbij.

Op uw verzoek varen wij onder andere de zgn. Watercolors route zodat u gewapend met uw fototoestel de mooiste plaatjes van dichtbij kunt vastleggen.

Eventueel onder het genot van een drankje, ofwel uit de bar van onze salonboot, of indien u dit wenst, kunt u dit ook zelf meebrengen op onze boot.

Koud zult u het niet krijgen, immers onze salonboot is voorzien van een goede verwarming. Dus wat kan er u nog tegenhouden ?

Voor méér informatie of boekingen :

info@rederijgypsyballad.com of bel 06 / 4691 2051