Amsterdam ‘anders’ – Rondvaart 1u 175€ / 2u 345€ – info@rederijgypsyballad.com

27 maart, 2017, 20:15
Sunny
Sunny
15°C
wind speed: 1 bft SSE
 

Wie zijn wij?

Wij, Rederij Gypsy Ballad, zijn klein van organisatie. Daardoor kunnen wij persoonlijk en flexibel werken.
Géén bla bla, en allerlei extra's (kosten), maar duidelijk en simpel.
Voor degene die dat willen is een 'op maat' arrangement uiteraard ook mogelijk.

Wij beschikken over 2 schepen.

Rose, een bijna 100 jaar oude salonboot, met als vaargebied de Amsterdamse grachten. Rose heeft ruimte voor maximaal 12 passagiers aan boord. Beschikt over een toilet, koelkast en professionele verwarming. Dit heeft als bijkomend voordeel dat een rondvaart altijd een knus en intiem karakter heeft.

Oannes, een luxe lemsteraak, met als vaargebied Het Ij, Ijsselmeer en de Waddenzee. Het schip biedt royaal ruimte aan 6 passagiers, en herbergt alle wenselijke luxe aan boord.

Zo wordt het voor u een dag om niet snel te vergeten !

Amsterdam ‘anders’

 

Natuurlijk kunt u bij ons al vanaf 1 uur voor 175€ rondgevaren worden, maar als u echt iets wilt zien van Amsterdam ……… raden wij u aan voor 2 uur te opteren. Op de eerste plaats, omdat de tijd vliegt op het water, en 1 uur zo om is. Ten tweede omdat er zoveel te zien en te vertellen valt, dat eigenlijk 2 uur nog niet eens genoeg is.

Op 2 uur tijd varen wij, van Rederij GypsyBallad, niet de standaard routes, op het scherpst van de klok, maar wijken hier iets vanaf. Dit kan omdat wij klein van organisatie zijn, en een persoonlijke flexibele aanpak en service naar de klant voor ons belangrijk is.

Daarnaast is onze salonboot ROSE slank van romp gesneden, waardoor wij niet alleen maar langs de bekende monumentale bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft, varen.

Maar ook, en dat maakt het zo bijzonder, onze vaart vinden door de vele smalle rustige grachtjes, boordevol historische panden, waar ook dat stuk rijke geschiedenis vanaf straalt, en welke voor de grotere rondvaartboten niet of zeer moeilijk toegankelijk zijn.

Voorvaren in het Centrum Amsterdam overal mogelijk en gratis.

2 Uur durende rondvaart mogelijk met maximaal 12 personen : 345€ (incl. schipper / ex 6% Btw)